Nu esti autentificat! Daca nu ai cont, iti poti crea unul super repede.
Pentru a beneficia de servcii in totalitate trebuie sa ai cont de membru si sa te autentifici.

Yahoo(YM) Detector pentru Yahoo Messenger!
Verifica cine sta pe invizibil folosind Yahoo Messenger sau YM prin intermeniul Yahoo invisible detector

De cate ori ati incercat sa vedeti daca o persoana are la status invizibil sau este offline ? Ei bine pana acum ati primit ceea ce vi s-a dat, adica ceea ce yahoo messenger-ul vostru spunea despre o persoana, ca este sau nu online, niciodata ca are status de invizibil sau ascuns. Incepand de acum puteti scana id-uri de mess ale prietenilor din lista ta de yahoo messenger, o poti face unul cate unul si afla statusul fiecaruia, daca acesta este invizibil sau nu ? Cea mai simpla metoda de a afla cum si cat timp cineva este invizibil adica sta ascuns sau nu este conectat la serverrul yahoo, adika este offline, Yahoo detector este prezent si la datorie in permanenta!

Oare este Online, Offline sau este invizibil ?

O alta intrebare la care acest site ofera raspunsul ! Poate ca tu vrei sa ai raspunsul rapid si fara dureri de cap daca persoana in cauza este sau nu online sau are status invizibil. Poti afla asta in cateva secunde, foloste yahoo detector ca sa afli daca persoana pe care o urmaresti este sau nu conectata la server-ul yahoo messenger. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi yahoo detector, este simplu copiezi id-ul de yahoo messenger adica din adresa de email copiezi tot ceea ce se regaseste inainte de @, continutul copiat adica Id-ul de mess este adaugat in formularul yahoo detector dupa care apasam DETECT, asteptam pret de cateva momente cat timp yahoo detector interogeaza serverele yahoo pentru a afla statusul prietenului tau. Rezultatul este intors de yahoo detector chiar sub formularul yahoo detector. Simplu si usor o metoda rapida care te ajuta sa aflii daca prietenul tau este sau nu online, si asta nu presupune costuri totul este gratuit.

Despre ce este vorba si ce ce este yahoo detector ? Cum face sa afle status-ul de invizibil, online sau offline?

Yahoo detector a fost construit pentru a te ajuta sa profiti de momentele frumoase atunci cand faci chat cu oricare din persoanele din lista ta de yahoo messenger, ce face de fapt yahoo detector ? iata si raspunsul nostru la aceasta intrebare, yahoo detector scaneaza id-uri de yahoo messenger sau ~YM IDs~ si intoarce ca rezultat statusul id-ului scanat, in principiu el reda status-ul unui ID de messenger si anume daca acesta este online offline sau este invizibil. yahoo detector este disponibil 24/7 adika poate fi folosit in orice moment oricand utilizatorii lui doresc sa afle daca o persoana este online sau offline.

Cum aflu Status-ul Yahoo Messneger al victimei folosind yahoo detector ?

Pasii sunt simpli si cativa la numar, iata de ce avem nevoie pentru a afla daca o persoana este conectata, este online sau sta ascuns pe yahoo messenger. O prima cerinta este Id-ul de messenger, iar cea de a doua este Yahoo Invisible Detector. Simplu in doi pasi si doua mutari putem afla daca persoana este online, offline sau sta pe invizibil. Iata cum scriem Id-ul de mess al victimei in campul din formular al Yahoo Invisible Detector si facem click pe DETECT! Raspunsul intors de yahoo detector va fi afisat chiar sub formular cu statusul si avatarul vistimei.

Cum salvez avatarul yahoo messneger folosind yahoo detector ?

Utilizand yahoo detector puteti salva Avataru id-ului de yahoo messenger pe care il spionati, simplu si rapid, nu este neaparata nevoie sa aveti ID-ul in lista de messenger, yahoo detector va va ajuta sa il salvati si fara ca peroana sa existe in lista de yahoo messneger. Imediat ce raspunsul yahoo detector este intors si avem yahoo avatar afisat, cu un simplu click pe `Salveaza avatar`vom reusi sa salvam in computerul personal imaginea folosita ca avatar de catre victima noastra.

Cum adaug in lista de prieteni un ID pentru Yahoo messenger folosind yahoo detector ?

Odata ce avem raspunsul intors de yahoo detector, : Adauga in lista de prieteni: este al doilea link dupa salveaza avatar, facem click pe al, automat Yahoo Invisible Detector va adauga id in lista nostra de yahoo messenger cu conditia ca si noi sa fim conectati la yahoo messneger.

Cum initiez un apel voce catre un alt ID de yahoo messenger folosind yahoo detector ?

Am primit raspunsul de la ym detector, ce ramane de facut pentru a initia un apel voce catre recent id-ul verificat cu ym detector, aruncam o privire la statusul acestua, singura conditie ca acesta sa primeasca invitatia este ca el sa fie online sau invisible, cel de al treilea link este : Initiaza apel voce: facem click pe el, automat ym detector va initia un apel voce catre id-ul recent verificat cu ajutorul ym detector.

Initierea unui chat folosind yahoo detector.
Cum se face ?

Simplu, odata introdus idiul de messenger in formular si cerut statusul acestuia nu ramane nimic altceva de facut decat sa asteptam pana ce yahoo detector ne va oferi detalii despre statusul victimei nostre. Odata ce yahoo detector a intors un raspuns este afisat avatarul victimei noastre este simplu, regasim o serie de optiuni alaturi de imaginea avatar folosita de victima noastra printre care si link-ul ~Invita la chat~, cu un simplu click yahoo detector ne va ajuta sa initiem un o conversatie (chat) cu victima.

Cum vad profilul ID-ului de yahoo messenger pe site-ul yahoo folosind yahoo detector ?

Cu aceeasi simplitate vom putea verifica si profilul persoanei verificate cu yahoo detector, este simplu, odata verificata, indiferent ca statusul este online, offline, sau invisile/invizibil ultimul din lista de linkuri afisate in raspunsul intors de yahoo messenger este : Vezi Profilul lui!:, cu un simplu click pe el vom putea accesa pagina de profil a utilizatorului nostru de yahoo messenger recent verificat.

Care sunt cuvintele cheie pentru care pot sa regasesc Yahoo Invisible Detector pe Google, Yahoo sau Bing ?

Putem fi gasiti usor, pentru oricare dintre urmatoarele cuvinte cheie si anume : yahoo messneger invisible, yahoo detector, invisible scanner, im status scanner , im detector , invisible im, yahoo scanner, im detector, im detect invisible, im invisible hack, im tracer, im scanner, invisible yahoo, yahoo detect, invisible users, imvisible.

Sunt valide rezultatele intoarse de Yahoo Invisible Detector ? Am garantia ca functioneza corect ?

Lasam la dispozitia utilizatorilor nostrii posibilitatea de a verifica daca rezultatele sunt valide sau nu, ei pot schimba statusul yahoo messnegerului lor pe invisible sau offline si pot efectua teste, ori de cate ori vor, folosind yahoo detector.

Cate interogari ale yahoo detector sunt permise pentru un utilizator ?

Nu exista un numar limita, insa asta nu presupune automatizarea acestui proces! Orice urma abuz va atrage de la sine stoparea serviciului sau nefurnizarea unei informatii corecte de catre yahoo detector catre entitatea care face un numar imens de cereri catre serverele noastre.